lauantai 29. maaliskuuta 2014

Työssäoppiminen 7.4.-21.5.


Menen työssäoppimaan Hohun paikkaan Toivolansaarikotiin Ikaalisiin. Toivolansaarikoti on vanhainkoti, jossa asuu palveluasukkaina noin 60 vanhusta.
Minua jännittää työpaikkaohjaajaksi työssäoppien -jaksolla sen toteutuminen, miten osaan asettua työpaikkaohjaajan rooliin, mitä kaikkea on otettava huomioon ohjatessa sekä perehdyttäessä opiskelijaa/omaa ohjaajaa, sekä miten saamme työpaikan kanssa sovittua työvuorot, sillä saan tehdä osan jaksosta palkallisena.
Arvelen käytännön tekemisen ja ihmisten kanssa toimeentulemisen olevan helpointa tällä jaksolla, sillä työpaikka sekä työntekijöistä suurinosa on entuudestaan tuttuja minulle.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onko Hanski vaikeaa hypätä jälleen opiskelijan rooliin??

Hanski kirjoitti...

Kyllähän se on vaikeaa kun olen tehnyt aika paljon sijaisuuksia siellä. Mutta uskon että sekin luonnistuu. :)

Unknown kirjoitti...

Hanna on erittäin innokas oppija. Päivittäin keskustelemme eteentulevista asioista sekä täydennämme toistemme tietoja ja mielipiteitämme kaikista hoitotyön asioista. Annamme myös palautetta toisillemme keskustelujen lomassa. Tärkeimpinä ominaisuuksina Hannassa pidän luotettavuutta kaikissa toimissa sekä asioiden loppuunsaattamista, sekä rauhallisuutta kaikissa tilanteissa. Hanna on iloinen ja osaa hyvin vuorovaikutuksen hoidettavien kanssa. Kaikki on sujunut todella hienosti,- minkäänlaisia ristiriitoja ei välillemme ole syntynyt. Terv. Tuija ( Hannan ohjaaja ja ohjattava).